Sa ma mut cu amantul?

“Buna ziua,

Am sa va spun si povestea mea, poate totusi cineva ma poate ajuta, am mare nevoie, credeti-ma.

Casatorita de 5 ani cu un sot bun, iubitor pe care il iubesc tare mult, si pentru care mi-as fi dat si viata, l-am ocrotit si protejat mai rau ca pe un copil, chiar daca eu de multe ori in familia mea m-am simtit si femeie si barbat si cateodata destul de singura, dar in fine stiti cum este treci cu vederea.

Pana intr-o zi cand mi-a fost deajuns sa fac o poza unui legionar si cand sa-mi iau aparatul de la ochi se uita profund in ochii mei, stiu este greu de crezut dar a fost dragoste la prima vedere, impresionant. Am inceput sa-l caut pe facebook si l-am gasit (un miracol). Am inceput sa vorbim cam doua zile pe internet si ne-am dat numerele de telefon, de atunci vorbim cam de trei patru ori pe zi. Vreau sa va spun ca nu stiam ce este cu mine plangeam pana mi se puneau buzele vinete, pierdusem 6 kg si ma rugam la Dumnezeu sa-mi dea minunea sa-l cunosc.

Si?? L-am cunoscut, a venit sa ma caute, si stiti ce? Atunci am simtit ce este un barbat in viata mea, este total opus sotului meu, ne-am intalnit de foarte multe ori, il cunosc foarte bine (casatorit cu doi copii).

Era, pana cand sotia a vazut factura de la telefon si era numarul meu. Nu m-a sunat ea niciodata, doar ca l-a intrebat cine sunt si el i-a spus ca o prietena. Bun… sotia i-a pus o camera de inregistrat in casa, ca sa-l prinda cand si ce vorbeste cu mine, si l-a prins, in momentul acela i-a zis ca acolo este usa si sa plece cat mai repede, dar sa ramana prieteni pentru ca au doi copii impreuna (la randul ei sotia il insela de ceva timp, dar el a aflat abia cand plecase de acasa, de aceea femeia pe mine nu m-a cautat, ii era indiferent).

Acum locuieste singur si eu merg din cand in cand la el, i-am cunoscut parintii si toata familia, ma iubesc toti enorm, dar eu nu stiu ce sa fac. De un lucru sunt constienta ca eu niciodata nu i-am spus sa-si lase familia pentru mine, si pentru asta sunt linistita.

Cu amantul ma simt mai frumoasa, mai femeie, mai copil, rad cu el enorm de mult, mi-e drag si sunt mandra de el cand ma tine de mana, ma ajuta mult, ma respecta chiar daca el este mai mare ca mine cu 12 ani. Oameni buni dati-mi un sfat, dar chiar nu vreau pe sotul meu sa-l fac sa sufere chiar daca acum el sufera enorm pentru ca ma vede schimbata si ar face orice sa ma aibe langa el. Acum cand eu m-am racit si-a dat seama cat de mult mi-a lipsit in relatia noastra si este disperat, dar si celalalt (amantul) este innebunit, ar face absolut orice sa ma duc sa locuiesc cu el, este super indragostit de mine,offfffff sunt atat de multe de spus…

Problema mea este grea tare. Ce fac? Nu sunt in stare sa aleg, nu stiu ce sa-i spun sotului, sunt disperata, am fost si la psiholog si nimeni nu stie ce sa-mi spuna. Psihologul mi-a zis ca m-am indragostit la prima vedere si ca traiesc o telenovela si ca pentru sotul meu simt doar mila de aceea nu vreau sa-l las. Nu am vrut sa ajung aici, dar uite ca am ajuns, ce sa faaaaaaaac???? Va multumesc tuturor ce-mi vor citi si sfatui mesajul.”

Ai o poveste de viata emotionanta pe care vrei sa o impartasesti? Sau pur si simplu treci prin momente foarte grele si vrei sa ceri cuiva ajutorul?