Zona 51: povestea nebuna de groaza care te va lasa fara somn

Exista multe teorii nebunesti despre ceea ce s-a facut in interiorul misterioasei Zone 51 cand a functionat ca baza militara. Unii cred ca a fost acolo unde guvernul si-a ascuns cele mai mari secrete si ca a fost folosita ca o facilitate secreta pentru a ascunde toate dovezile vizitelor pe care extraterestrii le-au facut pe Pamant inca din anii 1950.

Conform teoriilor conspiratiei, acolo poti gasi fragmente de nave spatiale si chiar corpuri de extraterestri care au fost studiati acolo pentru a incerca sa inteleaga de unde au venit si care era misiunea lor pe planeta noastra, dar exista o alta poveste mai terifianta (si care suna si mai nebunesc) care spune ca celebra baza militara a fost si locul unei serii de experimente umane tulburatoare, care nu seamana deloc cu ceea ce au facut cu Eleven in Stranger Things.

Pe retelele de socializare au fost impartasite mai multe teorii care incearca sa explice un experiment misterios numit Project Abigail, care se presupune ca a fost unul dintre primele experimente efectuate acolo si este, de asemenea, cel mai terifiant. Desigur, majoritatea oamenilor stiu ca aceasta este doar o legenda urbana si ca nu s-a intamplat niciodata cu adevarat, dar teoria reia din cand in cand, iar fanii conspiratiei spun ca nimeni nu a reusit sa demonstreze ca nu s-a intamplat.

In ultimele zile, utilizatorii Twitter au reinviat povestea lui Abigail Wester, care ar fi fost fiica lui Albert Wester, unul dintre angajatii care lucra la Zona 51, ca parte a echipei care s-a ocupat de realizarea celor mai ciudate experimente. Potrivit legendei, acest lucru s-a intamplat la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, dupa ce Zona 51 a fost desemnata ca baza militara si stiintifica pentru desfasurarea de proiecte clasificate (inclusiv teste nucleare).

Teoria (care suna foarte exagerat), Wester si echipa lui incepeau un nou experiment si aveau nevoie de un voluntar de incredere, asa ca omul de stiinta a decis sa-si foloseasca propria fiica si se presupune ca ea a fost de acord pentru ca dorea sa faca un proiect de facultate pe subiectul Zona 51.

Nu se stie exact care a fost obiectivul experimentului, dar teoria spune ca acestia au inceput sa faca teste pe pielea lor si ca au expus-o la diferite doze de radiatii pentru a incerca sa determine cum i-a afectat pe oameni si cum ar putea deveni rezistenti. la ea. Se presupune ca toate acestea au ajuns sa o faca pe Abigail sa devina deformata, pielea ei s-a ingrosat si incretit si, in cele din urma, nici macar nu a mai aratat ca o persoana (si toate acestea fac povestea cu atat mai infricosatoare, ce tata ar face de bunavoie asta fiicei lui?).

Abigail, din motive evidente, si-a pierdut mintile si, nefiind nici urma de persoana care fusese inainte, oamenii de stiinta au incetat sa mai incerce s-o salveze si s-au dedicat doar sa o urmareasca prin administrarea substantelor de care devenise dependenta. Apoi l-au ascuns pentru ca nimeni altcineva sa nu-l poata descoperi.

Povestea spune ca personalului din Zona 51 (Edward Snowden a dezvaluit deja asa-numitele secrete ale Zonei 51 si nu mentioneaza nimic din toate acestea) chiar au primit ordin sa aduca mancare intr-o cusca misterioasa ascunsa undeva in unitate, dar nu au gasit niciodata. afara de cine.era si nu au reusit niciodata sa vada ce se ascundea inauntru. Dupa aceea, se spune ca, neputand sa faca fata vinovatiei, tatal lui Abigail s-a sinucis si armata pur si simplu a decis sa o lase sa moara, dar Abigail a scapat si s-a ascuns in desert . Potrivit legendei, Abigail inca mai poate fi auzita taraind prin desert.

De unde a venit povestea de groaza?

Se crede ca aceasta poveste care a aparut initial in creepypasta si-ar putea avea originea intr-un test stiintific numit Biosphere 2, efectuat in 1992 , care a cautat sa determine in ce situatii extreme ar putea supravietui oamenii. Pentru aceasta au fost construite diferite ecosisteme, printre care o mangrova, un desert si un recif de corali, iar 7 voluntari au fost recrutati pentru a trai acolo o perioada.

Abigail Ailing si Mark Van Thrillo au facut parte din test si au scapat la 2 ani de la inceputul experimentului, din cauza mediului etans al biosferei care a dus la cresterea necontrolata a insectelor care le-au distrus culturile. Biosphere 2 a avut unele probleme legale, dar niciunul dintre voluntari nu a fost ranit si cu siguranta nu s-au efectuat experimente asemanatoare Project Abigail, desi este o poveste de groaza buna pentru un film.