Beneficiile canabisului pentru sanatate pe care toata lumea ar trebui sa le cunoasca

Canabisul poate fi gasit sub diferite forme, iar beneficiile pentru sanatate ale canabisului sunt in continua crestere.

Canabisul contine CBD, care este o substanta chimica care afecteaza creierul, facandu-l sa functioneze mai bine fara a-i oferi un nivel ridicat, impreuna cu THC, care are proprietati de calmare a durerii. Ambele substante pot fi extrase si imbunatatite pentru utilizare prin distilare pe cale scurta . Utilizatorii pot obtine urmatoarele beneficii pentru sanatate ale canabisului:

Ameliorarea durerii cronice

Exista sute de compusi chimici in canabis, dintre care multi sunt canabinoizi. Canabinoizii au fost legati de ameliorarea durerii cronice datorita machiajului lor chimic. Din acest motiv, subprodusul canabisului, cum ar fi canabisul medical, este utilizat in mod obisnuit pentru ameliorarea durerii cronice.

Imbunatateste capacitatea pulmonara

Spre deosebire de fumatul de tigari, atunci cand fumezi canabis sub forma de canabis plamanii nu sunt raniti. De fapt, un studiu a constatat ca canabisul contribuie, de fapt, la cresterea capacitatii plamanilor, mai degraba decat la producerea de vatamari.
Ajuta la pierderea in greutate

Daca te uiti in jur, vei observa ca consumatorul pasionat de canabis nu este de obicei supraponderal. Acest lucru se datoreaza faptului ca canabisul este legat de a va ajuta corpul sa regleze insulina in timp ce gestioneaza eficient aportul caloric.
Regleaza si previne diabetul.

Cu impactul sau asupra insulinei, are sens doar ca canabisul poate ajuta la reglarea si prevenirea diabetului. Cercetarile efectuate de Alianta Americana pentru Canabisul Medical (AAMC) au cernelit canabis pentru a stabiliza zaharurile din sange, a scadea tensiunea arteriala si a imbunatati circulatia sanguina.

Combate cancerul

Unul dintre cele mai mari beneficii medicale ale canabisului este legatura sa cu combaterea cancerului. Exista o multime de dovezi care arata ca canabinoizii pot ajuta la combaterea cancerului sau cel putin a anumitor tipuri de cancer.
Ajuta la tratarea depresiei

Depresia este destul de raspandita fara ca majoritatea oamenilor sa stie chiar ca o au. De Compusii endocanabinoid din canabis pot ajuta la stabilizarea starea spirit care pot facilita depresie.

Prezinta promisiuni in tratamentul autismului

Se cunoaste ca canabisul ii calmeaza pe utilizatori si isi controleaza starea de spirit. Poate ajuta copiii cu autism care experimenteaza frecvente schimbari violente ale dispozitiei sa il controleze.

Atenueaza anxietatea

In timp ce canabisul este cunoscut in mod obisnuit pentru a provoca anxietate, exista o cale de a evita acest lucru. Luata in doze monitorizte si in mod adecvat, canabisul poate ajuta la atenuarea anxietatii si la calmarea consumatorilor.

Dezvoltarea lenta a bolii Alzheimer

Boala Alzheimer este una dintre multele cauzate de degenerarea cognitiva. Pe masura ce imbatranim, degenerarea cognitiva este aproape inevitabila. Endocannabinoidul canabisului contine antiinflamatoare care combate inflamatia creierului care duce la boala Alzheimer.