Case de vedete: cele mai luxoase case ale celor bogati si celebri

De la proprietatea regala a lui Jackie Onassis la conacul elegant al lui Taylor Swift, intram in lumea celor bogati si celebri. Stim cu totii cum este sa fii acasa – dar cum ar fi sa traiesti in casele vedetelor?

Celine Dion

Locatie: Insula Jupiter, Florida
Pret: vandut pentru 28 milioane USD in 2017

Repere: peretii din sticla, 13 dormitoare si 14 bai nu sunt elementele cele mai definitorii ale conacului de inspiratie bahameana. Parcul acvatic masiv se potriveste cu noi imaginatia a ceea ce ar trebui sa arate o casa de vedete. Necesita 500.000 de litri de apa, sistemul de piscine contine doua piscine, doua tobogane cu apa, un rau, tunuri de apa si o casa de copaci.

Taylor Swift

Dimensiune: 10.982 mp
Locatie: Beverly Hills, California
Pret: A costat Taylor Swift 25 de milioane de dolari SUA in 2015

Repere: Fosta mosie a lui Samuel Goldwyn, fondatorul celebrului Metro-Goldwyn-Mayer, casa dateaza din 1934. Se afla in acelasi cartier cu legendele hollywoodiene Clark Gable si Charlie Chaplin. Casa a fost locatia filmului castigator al premiului Oscar din 1947, The Best Years of Our Lives.

Ellen DeGeneres

Dimensiune: 10.500 mp
Locatie: Montecito, California Hill
Pret: la vanzare pentru 39,5 milioane USD

Repere: cu vedere la ocean si munti, casa a fost decorata intr-un stil relaxat. Piscina si terenul de tenis sunt perfecte pentru soarele californian. Pietrele, marmura si ferestrele lucrate manual din fier ii confera un aspect natural.

Jane Fonda

Dimensiune: 7.100 mp
Locatie: Beverly Hills Trousdale Estates, California
Pret: la vanzare pentru 9.995 milioane USD

Repere: Casa arata aerisit, cu iluminare buna si o multime de elemente de sticla – pereti, lift si cotiere. Gropa de foc din pavilion, care ofera vedere la gradina de meditatie in exterior, ofera o atmosfera confortabila.

Bill Gates

Bill Gates a cumparat proprietatea pentru 2 milioane de dolari in 1988 . Cu toate acestea, multa munca a intrat in casa avansata tehnologic. Gates a fost nevoie de sapte ani si 63 de milioane de dolari pentru a termina mosia, poreclita ,,Xanadu 2.0″. Conacul se pare ca are 7 dormitoare si 18,75 bai, plus o piscina de 60 de picioare, camera cu trambulina, sauna, baie de aburi si vestiare separate pentru barbati si femei.

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey are o totalitate de 65 de acri pentru ea insasi la mosia ei din Montecito, California, cunoscuta sub numele de ,,Tara Promisa”. In timp ce a cumparat conacul de 23.000 de metri patrati pentru 50 de milioane de dolari in 2001, astazi se estimeaza ca valoreaza aproape de doua ori mai mult decat atat , datorita adaugarii mai multor terenuri si renovarilor fastuoase.

Conacul expansiv are sase dormitoare, 14 bai, 10 seminee, doua teatre (unul in interior si unul in exterior), o crama, un hambar, iazuri si livezi, un teren de tenis, un lac si o pensiune imensa cu piscina. Exista si o casa de ceai, pentru ca, de ce nu?

Conacul Playboy al lui Hugh Hefner

Conacul Playboy al lui Hugh Hefner este, fara indoiala, cea mai cunoscuta casa din lume. Casa cu 30 de camere are o sala de jocuri, gradina zoologica, voliera, grota, teren de tenis, teren de baschet, crama si o sala de ecranare cu un organ de tevi incorporat.

Hefner, care a decedat in 2017, a cumparat-o pentru doar 1,1 milioane de dolari in 1971 , dar a vandut-o pentru 100 de milioane de dolari in 2016. In ciuda faptului ca reprezenta aproximativ jumatate din pretul sau cerut, la acea vreme era cea mai mare afacere imobiliara rezidentiala din Los Angeles.

Casa Bel Air a lui Beyonce si Jay-Z

Cuplul putere, a carui valoare combinata Forbes a ajuns la 1,26 miliarde de dolari in 2019 , a achizitionat un conac modern in Bel Air pentru aproximativ 88 de milioane de dolari