Cum sa faceti exercitii de acasa cand salile sunt inchise

Sala de sport este inchisa, iar nivelul nostru de activitate din cauza carantinei a scazut dramatic. Majoritatea oamenilor care sunt preocupati de sanatatea lor (si de la nivelul taliei) se intreaba cum sa faca exercitii fizice acasa cand salile sunt inchise, in special atunci cand nu au acces la nicio unitate, cursuri de sanatate sau instructori personali. Daca credeti ca masurile actuale luate pentru controlul virusului sunt exagerate sau la fata locului, tineti cont de acest lucru: suntem cu totii pentru o schimbare semnificativa. Fie ca luati protocoale pentru a va izola de zonele aglomerate, fie ca va decideti sa faceti exercitii acasa, trebuie sa aveti instrumentele de care aveti nevoie pentru a reusi. Cu cat esti mai puternic si mai sanatos, cu atat functionarea corpului tau este mai buna, indiferent daca trebuie sa te descurci cat mai bine la locul de munca sau sa te protejezi de virus.

Problema cu care se confrunta majoritatea oamenilor este lipsa de directie si reguli clare cu privire la modul de maximizare atat a eficacitatii (cat de bine functioneaza exercitiul pe care il alegeti), cat si a eficientei (cat de repede o faceti) a pregatirii lor la domiciliu.

Acest articol va va oferi o baza solida pentru antrenamentul cu greutatea corporala si cateva sfaturi despre diferite strategii pe care le puteti implementa pentru a obtine unele antrenamente exceptional de eficiente de acasa.

Sunt vremuri grele. Tu stii asta. Mai putin evidenta este partea cu mult mai pozitiva: momentele grele iti ofera capacitatea de a iesi mai inteligent, mai rezistent si, da, intr-o stare de sanatate mai buna. Este vorba mai putin despre biceps si mai mult despre legatura dintre mentalitate, sanatate, fitness si a deveni o persoana mai buna, astfel incat sa ii puteti conduce pe ceilalti si sa le oferiti un exemplu. Acum este vorba de a mentine o mentalitate pozitiva si de a iesi triumfator din aceste vremuri tulburi.

Un set complet de greutati, gantere si, ocazional, cablurile si masinile sunt ideale. Dar nu sunt vremuri ideale. Iata vestea buna: puteti sa construiti un fizic incredibil si sa preveniti pierderea muschilor chiar si cu o disponibilizare partiala si / sau echipament limitat atunci cand faceti exercitii fizice acasa. In actualul climat coronavirus, sunt necesare anumite consideratii care sa va ajute nu numai sa progresati, ci sa va imbunatatiti sanatatea pe parcurs. Ceea ce urmeaza sunt pasii zilnici pe care ar trebui sa ii faceti, precum si sfaturi tactice de antrenament pentru a ajusta antrenamentele.

Pasii zilnici de miscare

Inainte de a face orice exercitiu acasa, luati in considerare acesti pasi pentru a va reduce nivelul de stres si pregatiti-va corpul sa se miste.

Meditatie zilnica
Mediati timp de 3-10 minute in fiecare dimineata. In momente precum actuala pandemie, practicile de reducere a stresului sunt esentiale pentru adevarata sanatate si fitness. Meditatia a fost dovedita din nou pentru a ajuta oamenii sa faca fata stresului, anxietatii si depresiei. Cu atata incertitudine, inceperea unei practici de meditatie zilnica va va ajuta sa navigati in apele cu probleme. Cel mai frecvent motiv pentru care oamenii se auto-saboteaza atunci cand vine vorba de fitness poate fi rezumat intr-un singur cuvant: stres. Cand luptati cu stresul (si cine nu in zilele noastre?), veti ajunge sa sariti antrenamentele, sa radeti la mancare, sa beti prea mult si sa dormiti prea putin. Toate acestea submineaza capacitatea dvs. de a progresa si de a deveni mai puternic, mai slab si mai sanatos.

Dusuri cu apa rece
Doriti un plus de pozitivitate dimineata? Faceti un dus rece timp de 30 de minute. Brutalitatea acestei practici are puterea de a lua fiecare gand pe care il ai in cap. E rece … la tot ce va puteti gandi, dar dupa 30 de minute va simtiti uimitor. Un dus rece s-a dovedit ca are beneficii uimitoare, cum ar fi reducerea stresului, imbunatatirea rezistentei si a puterii de vointa si cresterea pierderii in grasime.