Dj Party la Casa de Cultura a Sindicatelor

In cadrul Christmas Fest, joi seara a avut loc un Dj Party la Casa de Cultura a Sindicatelor. Initial, evenimentul trebuia sa aiba loc pe platoul din Piata 25 Octombrie, insa datorita temperaturii de -7 grade C, inregistrate dupa ora 19.00, show-ul s-a mutat in incinta Casei de Cultura a Sindicatelor.

Chiar si asa, boxele ramase pe scarile Casei de Cultura i-au pus in miscare pe cei aproape 100 de tineri satmareni care au tinut sa-i vada pe cei mai buni Dj din oras cum mixeaza live. Elita Dj-ilor satmareni s-a reintregit astfel din nou, dupa o lunga perioada de timp, doar Dj Gabi si Dj Big Junior, fiind prezenti impreuna anul acesta de Ziua Orasului. Aparatura a fost una dintre cele mai performante, o buna parte fiind adusa de cei de la Casa de Cultura a Sindicatelor, iar organizatorul principal al evenimentului, Dj Gabi, cel care a pus la punct detaliile tehnice pentru ca totul sa iasa perfec t, a adus cele doua cd-playere. M ai inti a mixat Dj Pepe (rezident in clubul Amnesia), dupa care a urmat Dj Leviciusz (Radio Unu), Dj Big Junior (rezident The Score Pub) si tata Dj-ilor satmareni, Dj Gabi (rezident in Club Las Vegas).

Cel care a intretinut atmosfera a fost MC Lucian Laszlo, care prin muzica antrenanta difuzata in holul Casei de Cultura, aducea parca aminte de chefurile de la sfrsit de saptamna din aceasta locatie, care aveau loc inainte de anul 2000. Daca la inceput, tinerii incepeau sa danseze afara (pentru a se mai incalzi putin), dupa ora 20, usile Casei de Cultura au fost deschise pentru toata lumea, tinerii avnd parte de o seara cu muzica club si house, alaturi de cei mai tari Dj locali. Dupa ce Dj Gabi a demonstrat inca o data ca ramne unul dintre cei mai buni Dj ai momentului, a sosit invitatul special al serii, Dj Raoul Rusu, care a oferit un program de muzica electro si minimal. Dj Raoul Rusu este nascut in Cluj Napoca si a m ixat in mai multe cluburi din tar a si din strainatate, iar apogeul l-a avut anul acesta, cnd a mixat la evenimentul ce a avut loc in Bucuresti, unde a fost prezent Dj-ul olandez Tiesto.

After-party la The Score Pub

Distractia s-a intins pna aproape de ora 23.00, iar la final, o mare parte din public deplasndu-se la The Score Pub, unde a avut loc un after-party, cu acelasi Dj Raoul Rusu si warm-up Dj Big Junior & Dj Rhico. De mentionat este faptul ca acest after-party a fost transmis live si pe internet de Radio Dj Romnia, pe site-ul www.radiodj.ro, apartinnd satmareanului Marius Vaida. Casa de Cultura G.M. Zamfirescu i-a platit lui Dj Raoul Rusu un tarif de 500 de euro, suma pe deplin meritata, avnd in vedere tinerii prezenti joi seara la chef, acestia aratndu-se multumiti de organizarea acestui eveniment, multi dintre ei intrebndu-se cnd va mai avea loc un Dj Party.

Ultima zi din cadrul Christmas Fest este dedicata muzicii rock, astfel in aceasta seara (15 decembrie), incepnd cu ora 18.00, la Casa de Cultura G.M. Zamfirescu, vor concerta formatiile Grimus din Cluj, Iod din Bucuresti, Kascadoria din Bulgaria si Siva Six din Grecia. De asemenea, organizatorii vor pregati copiilor la data de 19 decembrie o mare surpriza. Pe platoul din fata Muzeului Judetean (la Lupoaica) de la ora 17.00, Mos Craciun va veni pentru toti copiii, si va imparti cadouri micutilor prezenti acolo.