Ylvis innebunesc lumea cu al lor – ”The Fox”! Avem de-a face cu urmatorul ”Gangnam Style”?!

Sa o luam cu inceputul. Ylvis, un grup de comedianti din Norvegia care activeaza din anul 2000, este format din fratii Bard Ylvisaker si Vegard Ylvisaker. Practic, asa cum se observa, numele formatiei este o prescurtare de la numele de familie al baietilor. Bard si Vegard sunt cunoscuti in tara lor natala pentru diferitele show-uri de comedie desfasurate in teatrele din Norvegia sau in cadrul unor emisiuni televizate.

The Fox”, hitul, daca putem spune asa, care a innebunit intreaga lume si a devenit viral, nu este prima piesa lansata de formatia Ylvis. Profitand de simtul umorului pe care il detin, Bard si Vegard au mai lansat in trecut cateva piese amuzante insotite fiind de clipuri la fel de amuzante.

Revenind la ultima lor piesa careia ii sunt date sanse mari sa devina urmatorul ”Gangnam Style” sau, conform altor site-uri straine, urmatorul ”Harlem Shake”,”The Fox” se remarca mai ales prin refrenul format exclusiv din fraza ”What does the fox say?” si onomatopeele amuzante care, poate pe multi dintre noi, ne fac sa izbucnim in ras. Versurile piesei sunt completate de costumele traznite care imita animale si miscarile de dans amuzante.

De la postarea clipului pe Youtube si pana in prezent, piesa ”The Fox” a obtinut peste 16 milioane de vizualizari si numarul poate creste lejer. Asa cum era de asteptat, cei doi membri Ylvis nu credeau ca vor avea un asemenea succes cu o piesa compusa special pentru unul dintre show-urile lor din Norvegia, care avea ca scop sa atraga atentia publicului de acolo.

”In mare parte nu ne asteptam la asa ceva. De fapt nici nu ne-am gandit la asta. Era pentru show-ul nostru care a inceput pe trei septembrie. A fost compus pentru a atrage atentia publicului din Norvegia. In afara de asta nu ne-am gandit la altceva, este cu adevarat incredibil ce se intampla,” a declarat Bard.

”Nu avem nicio idee despre cum s-a intamplat ca videoclipul sa ajunga viral. Cel mai surprinzator a fost faptul ca inca de la primele comentarii de pe Youtube se spunea ”Acesta va ajunge viral” sau ”Acesta va fi urmatorul Gangnam Style”. Totul avea sa ajunga viral. Asa cum era normal, aveau sa existe si guri rele si sa primim si cateva comentarii negative, dar toate erau despre continutul cantecului. Suntem surprinsi de acest fenomen, care pare chiar ciudat, chiar si din momentul in care piesa ajunsese la doar 100 000 de vizualizari,” a mai declarat Bard.

Asa cum spuneam mai sus, ”The Fox” nu este prima piesa lansata de grupul norvegian. Inainte de aceasta, Bard si Vegard au mai lansat piesele ”Someone Like Me”, ”Jan Egeland”, ”Pressure”, ”Work It” si ”Stonehenge”. Ca si in cazul piesei ”The Fox”, asa cum se poate observa, si celelalte piese sunt parodii in care limbajul are libertate absoluta, nelasand versurilor nici o urma de mister.

Urmariti mai jos atat piesa ”The Fox”, cat si piesele lansate de Ylvis inaintea sa si spuneti-ne cum vi se par! Are sanse ”The Fox” sa ajunga la nivelul hitului ”Gangnam Style”?