Anda Adam în formă excelentă și în 2020

Fără doar și poate, Anda Adam este una din cele mai frumoase cântărețe din țara noastră, cu multe melodii de mare succes lansate de-a lungul carierei, un corp de invidiat și prezențe în diferite emisiuni TV.

Anul 2020 a fost unul destul de prolific pentru Anda, care a reușit să lanseze câteva melodii ce s-au bucurat de succes și a răspuns la provocări inedite, acceptând să participe la emisiuni TV precum Road to Vegas sau Ferma – Orășeni vs. Săteni.

Cele mai noi melodii lansate

După ce, aproape de finalul anului trecut, lansa piesa „Americana” (noiembrie 2019), Anda Adam nu a pierdut prea mult timp în 2020, și, în februarie, a venit cu o nouă melodie – „Work It”, pentru ca în august să lanseze „Silicoane” (împreună cu Boier Bibescu), în septembrie „Mă înnebunește” și în octombrie cea mai recentă piesă – „Tocurile” (împreună cu Shift).

Cele mai cunoscute melodii ale frumoasei blonde sunt „Dacă ar fi” – cu 22 de milioane de vizionări pe You Tube, „Poate fata” – 14 milioane vizionări și „Ce ți-aș face” – 5.4 milioane vizionări. Lansat la vârsta de 18 ani, primul hit al său – „Nu mă uita” (cu RACLA) a făcut furori și este una din melodiile anilor 90 ce se ascultă și astăzi.

A jucat poker la TV

Anda Adam și-a surprins fanii în acest an, acceptând provocarea celor de la 888poker, și a participat în calitate de invitată specială la ediția cu numărul 12 a super show-ului de poker Road to Vegas, organizat de 888poker în colaborare cu PokerFest România și B1TV. Partida de poker a avut loc pe 28 februarie și a fost transmisă, ca și celelalte ediții, în direct la canalul de televiziune B1 TV.

După ce a fost eliminată din joc, Anda Adam a mărturisit că nu este la prima experiență în materie de poker și a oferit câteva detalii despre felul în care reușește să arate atât de bine.

„Obișnuiam să mă mai joc online … inclusiv poker. Nu doar poker, dar inclusiv poker.”

Referitor la felul în care arată, Anda Adam a mărturisit că, după părerea sa, în primul rând contează geneticul fiecăruia, iar apoi modul de viață, practicarea unui sport și dieta.

Despre sport și secretele frumuseții, Anda Adam vorbise și în cadrul unui interviu acordat celor de la click.ro.

„Am un stil de antrenament draconic. Merg de patru sau de cinci ori pe săptămână la sală, unde lucrez cu un antrenor personal, iar fiecare antrenament durează o oră și jumătate, fără oprire. Cred că aș putea antrena, dacă nu aș fi cântăreață, aș putea fi antrenoare de fitness. Mănânc extrem de puțin. Cred că am stomacul foarte mic și de aceea nu mi se face foame. … Nu sunt adepta înfometării şi nu o recomand. Totuşi, trebuie să recunosc că am apelat de câteva ori la această metodă. Nu am făcut bine. M-am înfometat chiar şi patru zile pentru a arăta bine. Când voiam să arăt mai slabă nu mâncam. Când am fost în criză de timp şi am vrut să am cu două kilograme mai puţin, consumam doar iaurt degresat şi apă”, spunea Anda Adam la vremea respectivă.

În această toamnă, Anda Adam concurează și în cadrul emisiunii Ferma – Orășeni vs. Săteni difuzată de PRO TV, pentru un premiu de 50.000 de euro.

Alături de Anda Adam, în cel mai nou sezon al emisiunii Ferma (ce a debutat la PRO TV în 2015), mai sunt prezenți Paul Diaconescu, Cezar Ouatu, George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac, Alina Pușcău, Giulia Nahmany (echipa „Orășenilor” din care face parte și Anda Adam) și Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton, Gabriel Toader, Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea, Ana Maria Ababei (echipa „Sătenilor”).

În ceea ce privește șansele de câștig al premiului de 50.000 de euro și titlul de „Fermierul anului”, Anda Adam este foarte optimistă, fiind o persoană cu un stil de viață activ și sănătos, mereu gata pentru a face față la noi provocări.